Terras van beton ,
Trendy betonnen terrassen 

Verschillende terrassen van beton

De mogelijkheden van een terras van beton zijn zo divers dat er eigenlijk alles mogelijk is. Er zijn gladde uitvoeringen , de zogenaamde gevlinderde industriële betonvloer , deze betonvloer kunnen we bijvoorbeeld eruit laten zien als een blauwe Belgische hardsteen . als u liever wat meer structuur wilt kunnen we printbeton of stempelbeton aanbieden in verschillende kleuren en patronen. Hiermee kunnen we met beton vele natuursteen terrassen  namaken. 

Terras van gevlinderd industrieel beton

Dit zijn strakke modern uitziende terrassen van beton , uit een stuk gemaakt en later eventueel een tegel motief in gezaagd. Zagen moet bij een terras van beton bijna altijd gebeuren. Dit noodzakelijk kwaad kunnen we perfect integreren met het design van het betonnen terras. De vloer word op de aangegeven plekken 1/3 van de vloerdikte ingezaagd. De schijnvoegen worden enkel esthetisch gemaakt en zijn niet dieper dan 1 cm. Wilt u een terras in kleur dan hebben we een grote kleurenkeuze. Niet alleen maar lichtgrijs , midden grijs en donkergrijs maar ook zeer mooie beige - taupe achtige kleuren. Kleuren zijn bij beton altijd indicatief. U koopt bij ons enkel de kleurstoffen en de slijtlaag. Cement haalt u bij de plaatselijke bouwmarkt.

Terras van printbeton of stempelbeton

Deze terrassen hebben veel meer structuur en lijken op een natuursteen terras. De keuze in natuurlijke kleuren is zeer groot door het gebruik van 2 of zelfs meer kleuren hebben deze vloeren een zeer natuurlijk uiterlijk en door de epoxy sealer heel vlek resistent. Moderne grijze kleuren geven het terras een modern uiterlijk. De bruine kleuren geven meer een mediterraan gevoel. Zo kan dezelfde print bij ieder project een andere uitstraling hebben. Uitvoering kan vanaf een afgereden zandbedding helemaal door ons uitgevoerd worden. ook kunnen de voorbereidingen door uw aannemer of uzelf gedaan worden. Folie wapening en plankje aan de zijkant is niet zo heel moeilijk. Degenen die zelf een printbeton terras willen maken kunnen de mallen huren en de gereedschappen huren of kopen in onze webshop. Voor verhuur kunt u het beste mailen naar info@beton-aparte.nl . We hebben 1 soort mallen , de makkelijkste om te maken. Deze heet de roche of in het engels broken stone. We hebben ook het kompas voor een leuke touch op uw terras.

Niet alledaagse betonnen terrassen.